Apreciem confidențialitatea dumneavoastră

Cookies sunt folosite pentru a stoca setări și preferințe, pentru statistici și analiza comportamentului utilizatorilor, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a personaliza conținutul și reclamele. Vă dați acordul către AUTOCAR - Cârlige de remorcare s.r.l

Politica de confidențialitate

Caut carlig de remorcare pentru mașina

Carlige de remorcare | Carlig auto ✔️

Printre cele mai importante accesorii utile ale unei mașini se numără și cârligul auto, fie el unul fix, semi demontabil, demontabil cu clemă, demontabil cu cheie antifurt sau semi demontabil tip flanșă. Poți să alegi între diferite mărci de cârlige de remorcare fie Auto-Hak, Bosal, Westfalia Automotive, Gdw, Aragon, Brink. Poți tracta ce vrei tu, de la remorci ușoare la trailere, rulote, platforme totul în avantajul tău. Cârligul de remorcare este omologat RAR și UE.

Diferite tipuri de cârlige de remorcare pentru mașina dvs. în stoc.  În oferta noastră veți găsi numai cârlige de remorcare de calitate, care au o modificare specială anticorozivă și sunt foarte rezistente la condiții meteorologice adverse. Cârligele de la Autocar sunt o alegere excelentă.

Filtre active